Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Tablet για παιδιά από τη Samsung


Ένα tablet ειδικά για παιδιά ανακοίνωσε η Samsung. Με όνομα Galaxy Tab 3 Kids, η 7 ιντσών ταμπλέτα αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Κορέα, ενώ ακολούθως θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική και τη νοτιοανατολική Ασία.
Στο Galaxy Tab 3 Kids, η Samsung θα ενσωματώνει αρκετά εργαλεία, τα οποία θα δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να ελέγχουν τα προγράμματα που χρησιμοποιεί ο γιος ή η κόρη τους.
Έτσι κι αλλιώς, το Galaxy Tab 3 Kids θα πωλείται με προεγκατεστημένες αρκετές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εφαρμογές, όπως και με παιδικά e-book. Επίσης, θα δίνει πρόσβαση σε ένα online κατάστημα, όπου το περιεχόμενο που θα φιλοξενείται θα έχει ελεγχθεί για το ότι ανταποκρίνεται σε μικρές ηλικίες.
Παρ’ όλα αυτά, οι γονείς θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιλέξουν ποιες εφαρμογές θα «τρέχουν» στην ταμπλέτα. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν ποιες συγκεκριμένες χρονικές περιόδους μέσα στην εβδομάδα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το tablet.
Μόλις λήξει μια τέτοια χρονική περίοδος, θα «κλειδώνεται» η οθόνη του Galaxy Tab 3 Kids, ώστε μόνο ο γονέας να μπορεί να επανενεργοποιήσει τη συσκευή, πληκτρολογώντας τον κωδικό του.
Το tablet θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz, μνήμη RAM 1 GB, κάμερα 1,3 Megapixel στην πρόσοψη και μία δεύτερη κάμερα στην «πλάτη», ανάλυσης 3 Megapixel. Επίσης, η Samsung θα κυκλοφορήσει μία θήκη που, εκτός από βάση στήριξης, θα ενσωματώνει μία ψηφιακή πένα, για ζωγραφική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου