Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δωρεάν το επετειακό τεύχος του περιοδικού Computer Για Όλους


To πρώτο περιοδικό πληροφορικής στην Ελλάδα, το Computer Για Όλους γιορτάζει την έκδοση 350 τευχών και διαθέτει δωρεάν σε ψηφιακή μορφή το τεύχος Μαρτίου 2014, για ανάγνωση σε iPad και tablet με Android, PC και Mac.

Στο τεύχος Μαρτίου, η σύνταξη του περιοδικού επιχειρεί να καταγράψει ό,τι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά των tablet με τιμή κάτω από 330 ευρώ και να διαλέξει «φθηνά και καλά tablet». Επίσης, δοκιμάζει στην πράξη τα πρώτα δείγματα smartwatch, των λεγόμενων «έξυπνων ρολογιών» και επιχειρεί να τα απομυθοποιήσει απαντώντας στο ερώτημα «πόσο πραγματικά χρήσιμα είναι». Τέλος, το τεύχος Μαρτίου περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στα 20 χρόνια Ίντερνετ.

Για να κατεβάσετε και να διαβάσετε το ηλεκτρονικό CGO από iPad, επισκεφτείτε το Newstand και αναζητήστε την εφαρμογή «Computer Για Όλους». Το τεύχος είναι διαθέσιμο δωρεάν και σε μορφή PDF στο e-compupress.gr, καθώς επίσης και στο readpoint.gr με τον πρόγραμμα ανάγνωσης της υπηρεσίας διανομής ψηφιακών εντύπων.

Έπειτα από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ελληνικά και στα διεθνή δρώμενα των υπολογιστών και της Νέας Τεχνολογίας, τον Ιούνιο του 2013 το περιοδικό Computer Για Όλους «άλλαξε σελίδα», εγκαταλείποντας το χαρτί, τα τυπογραφεία και τα περίπτερα και περνώντας σε αμιγώς ψηφιακή μορφή.

Διαβάστε επίσης: Τι φέρνει η ψηφιακή έκδοση του περιοδικού Computer Για Όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου