Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αναβάθμιση της εφαρμογής Gmail με καινούριο inbox


Aν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Gmail στο desktop, στο iOS ή στο Android, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα διότι η Google την αναβαθμίζει με καινούργιο inbox το οποίο θα έχει προσαρμόσιμα tabs με τα οποία μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε τα mail σας ανάμεσα από φίλους, κοινωνικά δίκτυα, προσφορές, αποδείξεις και ότι άλλο θέλετε.

Το Gmail σας επιτρέπει ήδη να φιλτράρετε το περιεχόμενο σας και να ξεχωρίσετε τα πιο σημαντικά mail με το Priority Mailbox, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και labels. Ωστόσο, το καινούργιο σύστημα θα πάρει όλη αυτή τη λειτουργικότητα και θα τη πάει στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας την πολύ πιο προσβάσιμη για όλους.

Πως δουλεύει; Είναι αρκετά απλό, στο πάνω μέρος του Gmail inbox θα υπάρχουν μερικά προσαρμόσιμα tabs. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να ρυθμίσετε ένα από αυτά τα tabs να είναι για ειδοποιήσεις από κοινωνικά δίκτυα, ενώ ένα άλλο για τους φίλου σας. Πατώντας πάνω στο tab θα φιλτράρει τα μηνύματα σας και θα εμφανίζει μόνο αυτά που πρέπει.

Το καλύτερο ωστόσο είναι αυτά τα νέα tabs θα δουλεύουν και για την εφαρμογή Gmail για iPhone και iPad καθώς και για την εφαρμογή Gmail για Android 4.0. Και όσοι δεν θέλετε το καινούργιο inbox, μπορείτε εύκολα να γυρίσετε στο παλιό.

Το καινούργιο inbox δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για όλους, και θα κυκλοφορεί σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου